Περιθωριακές μυτιές

Πολυκαταραμένο έτος 6ο Α.Μ. (Αυτοκρατόρισσας Μαρέβας), και στο χωριό των ανυπότακτων υστερικών που συνεχίζει να αντιστέκεται πάντα στην εξέλιξη των ειδών και την δημοκρατία με σημαία 41% αρπαχτή και λάβαρο 33% ρεμούλα, ο δήμαρχος Κούλης Γαλοπουλάκης αντιμετωπίζει εκλογές και μάλιστα ευρωπαϊκές.

Ένταση στην ΆνωΚάτω Ασταδιάλα, ο καινούργιος αρχηγός του Σφύριζα και υποψήφιος δήμαρχος, Νούλης Κασετικτάκης, έχει πάρει σβάρνα πόρτες, παράθυρα, καφετέριες και μπαράκια και τικτακ βροντάει και αστράφτει.

Ένα μήνα και κάτι ψιλά πριν τις εκλογές ο δήμαρχος Κούλης Γαλοπουλάκης γλαροκοιτάζει το τηλέφωνο του φανερά αναστατωμένος, “Πίπη, να τος πάλι ο Κασετικτάκης, πάλι με βιντεοτικτάζει. Τι θα κάνω Πίπη; Πες μου καταραμένο παπαγαλάκι.”
“Μυτιάς…” Λέει σχεδόν ψιθυριστά ο Πίπης.
“Τι λες ρε κακούργε να σε ακούσει και ο Μάικ Χανωχάϊδος και να πάει μέσα για απαγορευμένες ουσίες.”
“Μα εκεί ειναι η ουσία πολυχρονεμένε μεγαλοδημαρχιΚούλη μας.”
“Τι παίρνεις και δεν μας δίνεις, μαστουρωμένο, περιθωριακό παπαγαλίνι;”
“ΜεγαλοδημαρχιΚούλη μας,ακριβώς αυτό!”
“Ποιο αυτό και ποιο αυτί βρε σούργιελο.”

“Σκέψου λιγάκι τι είπες διαμαντοχρονεμένε μου. Μυτιάς και περιθωριακοί. Ο συνδυασμός και το πάντρεμα που ψεκάζει και τις ψήφους μαζεύει.”
“Άσε ρε Πίπη,κάθε χρόνο του λέμε θα ειναι υποψήφιος και κάθε χρόνο τον κρεμάμε στις λαϊκές να μιλάει για συντάξεις κι άλλες πρωϊνομαλακίες. Και να τους το πούμε δεν θα το πιστέψει.
“Εδώ πιστεύει ότι έχουμε δημοκρατία και ελευθερία του τύπου, αυτό δεν θα πιστέψει…” Ψιθυρίζει ο Πίπης σχεδόν απο μέσα του για να μην τον ακούσει ο δήμαρχος Κούλης Γαλοπουλάκης.

Κι απο ότι αποδείχτηκε, το πίστεψε!

Σχολιάστε